دستگاه سیل کن

توضیحات

توضیحات

دستگاه سیل کن به دستگاهی گفته می شود که لایه ای از فویل آلومینیوم یا سلفون را بر روی دهانه انواع ظروف موادغذایی، بهداشتی و شیمیایی جهت محافظت از محصول برای عدم تخریب، جلوگیری از آلوده شدن، جلوگیری از ریختن به بیرون، حمل و نقل راحت و… می چسباند. حال این چسباندن گاهی توسط حرارت و گاهی نیز به کمک امواج القایی انجام می شود.

انواع دستگاه سیل کن

  • دستگاه سیل حرارتی
  • دستگاه سیل القایی

از آنجایی که هر حوزه و شاخه از صنایع غذایی و شیمیایی نیاز به دستگاه سیل کن خاص خود دارد در نتیجه می توان از هر کدام از دستگاه های سیل در حوزه مربوط به خود استفاده های فراوانی کرد. به عنوان مثال در صنایع تولیدات لبنی از «دستگاه سیل القایی» که سرعت و قدرت فراوانی در سیل کردن انواع ظروف در شکل های مختف دارد استفاده می کنند. البته از دستگاه سیل حرارتی نیز در این زمینه استفاده می شود اما دستگاه القایی وابسته به نوع و شکل ظرف نیست و این توانایی را دارد که هر نوع ظرف و بسته ای را به سرعت و به کمک امواج، سیل نماید.

می توان از دستگاه سیل حرارتی در سیل کردن ظروفی مانند انواع ترشیجات، مربا، فست فودها و… به خوبی استفاده کرد. حتی برخی از کافی شاپ ها و اغذیه هایی که قهوه و چای را در لیوان به مشتری ها عرضه می کنند با خرید دستگاه سیل کن حرارتی دستی اقدام به سیل کردن دهانه لیوان با لایه ای سلفون یا فویل آلومینیوم می کنند. این دستگاه دهانۀ لیوانِ پر از چای یا قهوه را با کشیدن لایه ای، محفوظ کرده تا هم سرد نشده و هم از ریختن به بیرون ظرف جلوگیری نماید.

جهت خرید دستگاه سیل کن می توانید از طریق راه های ارتباطی، ابتدا اقدام به دریافت مشاوره و سپس خرید دستگاه سیل از سایت ماشین سازی نمایید.

 

ماشین سازی

نویسنده: طیب عالی