دستگاه سیل حرارتی رومیزی

توضیحات

توضیحات

دستگاه سیل حرارتی رومیزی در بسیاری از صنایع غذایی و حتی فروشگاه ها و تولیدی های کوچک و بزرگ کاربردهای فراوانی دارد. از این دستگاهِ کارآمد برای پرس کردن لایه ای نازک اما مقاوم بر روی دهانه ظروف مواد غذایی، نوشیدنی، پروتئینی و… استفاده می شود.

عملکرد دستگاه سیل حرارتی رومیزی

همانگونه که از نام این ماشین صنعتی پیداست عمل سیل کردن یا روکش کردن و پرس کردن در ظروف متنوع را توسط حرارت انجام می دهد برخلاف سیل های القایی که از امواج القایی برای پرس کردن و چسباندن سلفون یا فویل آلومینیوم بر روی انواع ظرف و لیوان بهره می برند.

شیوه کار با آنها نیز راحت است. قالب دستگاه که می بایستی ظروف داخل آن قرار گیرد به صورت کشویی خارج می شود و اپراتور، ظرف محتوی مواد غذایی یا نوشیدنی و… را درون قالب که فقط مخصوص همان ظرف است قرار می دهد، سپس قالب به همراه ظروف به داخل دستگاه هدایت شده و روکش فویل آلومینیوم یا سلفون روی لبه و دهانه ظرف کشیده می شود، حال نوبت پایین آمدن پرس حرارتی دستگاه و چسباندن این دو به یکدیگر است.

پس از سیل شدن، تیغه برش دستگاه سیل حرارتی رومیزی اضافات فویل یا سلفون را از اطراف دهانه ظرف بریده و ظرف به بیرون هدایت می شود. از این دستگاه جهت سیل کردن و یا همان روکش و پرس کردن درب بسیاری از ظروف استفاده می شود از جمله، انواع ماست، مربا، ترشی، برخی مواد بهداشتی و صدها محصول در زمینه های مختلف.

 

چنانچه در هر کدام از زمینه های فوق در حال فعالیت و کار مستمر هستید می توانید بصورت آنلاین و یا تماس با مشاوران خبره بخش فروش سایت ما، ماشین سازی نسبت به مشاوره رایگان و خرید دستگاه سیل حرارتی رومیزی اقدام نمایید. تمامی مراحل یعنی تماس، ثبت سفارش، دریافت دستگاه در کمترین زمان ممکن برای شما انجام خواهد شد.

 

ماشین سازی

نویسنده: طیب عالی