دستگاه سیل حرارتی اتوماتیک

توضیحات

توضیحات

دستگاه سیل حرارتی اتوماتیک وسیله ای جهت بسته بندی و سیل کردن درب ظروف مختلف مواد غذایی جهت ماندگاری طولانی مدت آنها می باشد. این دستگاه، قدرت و دقت بسیار بالایی دارد و همانگونه که از نامش پیداست تمامی عملیات سیل کردن ظروف را به صورت اتومات انجام می دهد.

شیوه کار دستگاه سیل حرارتی اتوماتیک

شیوه کار دستگاه اتوماتیک سیل حرارتی به این شکل است که قالب دستگاه که به صورت کشویی ست، بیرون آمده و ظروف محصول که می تواند بر اساس انواع قالب در دستگاه، سایز و ابعاد متنوعی داشته باشد درون قالب ها قرار می گیرد سپس کشو به داخل دستگاه هدایت می شود. حالا نوبت کشیده شدن فویل آلومینیوم و یا سلفون مرغوب بر روی دهانه ظرف است، سپس پرس دیگری پایین آمده و این لایه را به لبه های ظروف توسط حرارت و فشار، سیل می کند.

به این شکل، تمامی ظروفی که درون دستگاه سیل حرارتی اتوماتیک قرار گرفته اند به سرعت سیل می شوند. اینگونه دستگاهها قدرت سیل کردن حدوداً ۳۰۰ ظرف در ساعت را خواهند داشت. از دیگر ویژگیهای آنها می توان به این موارد اشاره کرد:

  • دستگاه به شکل اتومات کارها را انجام می دهد.
  • سرعت سیل کردن ۳۰۰ ظرف در ساعت
  • استفاده از درجه حرارتی بین ۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد
  • استفاده از قالبهای مختلف برای ظروف گوناگون
  • سرعت مناسب کشیدن سلفون یا فویل بر روی تمامی ظروف
  • استفاده از تیغه های برش مقاوم با طول عمر بالا جهت بریدن اضافات لایه رویی
  • استفاده از برق سه فاز و تک فاز به صورت متغیر

برای ثبت سفارش و خرید دستگاه سیل حرارتی اتوماتیک می توانید از طریق ثبت سفارش آنلاین و یا تماس از طریق شماره های درج شده در سایت ماشین سازی اقدام به خرید این محصول نمایید. ما بهترین دستگاه با بهترین برند و کیفیت را پس از تماس، برای شما ارسال خواهیم نمود.

 

ماشین سازی

نویسنده: طیب عالی