دستگاه خشک کن چای

توضیحات

توضیحات

دستگاه خشک کن چای

چای یکی از با ارزش ترین محصولات ایرانی ست خصوصاً اینکه در شمال ایران و در استان گیلان به صورت کاملاً حرفه ای و در تناژ بسیار بالا هر ساله تولید و برداشت می شود. به همین جهت لزوم استفاده از بهترین دستگاه خشک کن چای در کشورمان به شدت احساس می شود. از گذشته های دور ابتدا با خرد کردن چای سبز و سپس ریختن داخل دستگاه بزرگی که در حال گردش بود همراه با مشعلی بزرگ، چای را خشک می کردند.

انواع دستگاه خشک کن چای

امروزه دستگاه های متنوعی جهت خشک کردن چای به بازار عرضه شده است. اخیراً دستگاه های عریض و طویلی که بیشتر ساخت کشور چین هستند و به «دستگاه مایکروویو» شهرت دارند جهت خشک کردن چای در هر نوعی، وارد شده اند که به کمک امواج الکترومغناطیسی اینکار را انجام داده و سبب خروج آب و رطوبت از چای می شوند.

در کنار چنین دستگاهی، سال هاست دستگاه های بسیار متنوعی در ابعاد و قدرت تولید متفاوت در بازار جهت خشک کردن چای موجود است:

  • دستگاه خشـک کن چای نیمه صنعتی نیم کابین: تولید روزانه ۱۵۰ کیلوگرم
  • دستگاه خشک کن چای نیمه صنعتی خانگی: روزانه بیش از ۲۰۰ کیلوگرم تولید
  • دستگاه خشـک کن چای خلاء: بسیار باکیفیت و تولید بیش از ۱ تن در روز
  • دستگاه خشـک کن چای کانتینری: بیش از ۱ تن تولید روزانه

مشخصات و ویژگی های دستگاه خشک کن چای را می توان اینگونه ذکر کرد

  • مشعل قدرتمند گازی یا گازوئیلی و یا هیتر برقی جهت تولید گرما
  • فن قدرتمند جهت گردش هوای گرم در تمامی دستگاه
  • بیش از ۵۰ سینی یا سبد بزرگ در هر مخزن جهت خشک کردن چای
  • برق ۲۲۰ ولت مصرفی در آن
  • قابلیت استفاده از برق تک فاز و سه فاز
  • بهترین عایق حرارتی و صدا در دستگاه

 

ماشین سازی

نویسنده: طیب عالی